Pogoji uporabe

O podjetju

Upravitelj prodajalne:DANILO BIŽAL S.P.
Poslovalnica:Smledniška 32, 4000 Kranj
DDV ID številka:SI19411545
Zavezanec za DDV:DA
Matična številka:5967432
TRR:SI 56 07000-0000071579 pri Gorenjski banki
Direktor:Danilo Bižal
Vpis v poslovni register AJPES:316-03-02443-2015/2
Šifra glavne dejavnosti:46.640

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletnega nakupovalnega mesta sport-danilo.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Dostopnost informacij (povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
b) kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s prodajnimi storitvami in garancijami),
d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
e) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
g) način plačila in dostave,
h) časovno veljavnost ponudbe,
i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka in
j) pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci. 

Ponudba artiklov

Zaradi narave poslovanja preko interneta se ponudba spletne prodajalne sport-danilo.si spreminja in ažurira po potrebi. Cene so predstavljene kot Redne cene in Akcijske cene. Akcijske cene so znižane redne cene istega artikla. Čas veljavnosti akcijske cene je določen z dnevom začetka akcije, do razprodaje, oziroma do določenega datuma zaključka akcije. Vse cene v spletni trgovini sport-danilo.si že vključujejo DDV.

Načini plačila

V spletnem nakupovalnem mestu sport-danilo.si, ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
- z gotovino ob prevzemu (velja Spletna cena).

Ponudnik izda račun na trajnem mediju in ga priloži pošiljki.

Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika sport-danilo.si in kupcu poslano na njegov e-mail.

Stroški povezani z uporabo komunikacijskega sredstva:

Blago je mogoče naročiti tudi preko telefonske številke, za kar ponudnik blaga trgovina z ribiško opremo Šport Danilo ne zaračunava dodatnih stoškov, saj ne uporablja za tovrstni način nakupa posebne plačljive telefonske številke. Stroški klica kupca so izključno vezani na stroške, ki mu jih zaračunava operater, ki ga kupec uporablja za izvedbo klicev.

Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila.
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenim načinom plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Postopek nakupa

Prijava

Spoštovani uporabniki, pred samo izvedbo postopka nakupa vam svetujemo, da predhodno izvedete postopek registracije. To storite tako, da pritisnete na polje "Prijava", kjer se vam bo odprl obrazec za prijavo. Po vnešenih podatkih pritisnite na ikono "potrdi", ki se nahaja na koncu obrazca. S tem je vaš postopek za prijavo končan. Sedaj ste registriran uporabnik spletne trgovine www.sport-danilo.si. Za vsak nakup je potrebna prijava!

V kolikor se še niste prijavili kot že obstoječ uporabnik ali novi uporabnik, ste pa začeli z izvajanjem nakupa, vas bo v nadaljevanje preusmerilo k vnosu podatkov v polje "Registriran uporabnik" ali "Novi uporabnik".

Izvedba nakupa

Na spletni strani www.sport-danilo.si izberite izdelek s pripadajočimi možnostimi in kliknite na ikono "dodaj v košarico". Preusmeri vas na stran vaše košarice, kjer imate povzeto, katere artikle vaša košarica vsebuje in kolikšna je končna cena.Tu lahko spreminjate količino izbranih artiklov s spremembo številke v belem okenčku pod poljem "Količina" in pritiskom na ikono "osveži". V primeru, da želite odstraniti izbran izdelek iz košarice, le to storite s pritiskom na ikono "smeti".Spodaj pod povzetkom košarice imate dve možnosti. S pritiskom na ikono "nazaj v trgovino" nadaljujete z brskanjem po spletni trgovini www.sport-danilo.si, s pritiskom na ikono "izvedi nakup" pa ste preusmerjeni na stran, kjer boste izvedli potrjevanje načina plačila in dostave ter izvedli nakup v naslednjih korakih:

1 Korak: Informacije o dostavi - tukaj stran deluje avtomatsko kar pomeni, da v kolikor vaš nakup znaša manj kot 50 €, so stroški dostave v breme kupca in so navedeni v rubriki "Dostava & Reklamacije". V primeru, da vaš nakup znaša 50 € ali več, pa vam bo pod načinom dostave izpisalo, da je "Brezplačna dostava" in da dostavo vašega naročila krije ponudnik.

2 Korak: Informacije o plačilu - tukaj vam avtomatsko izpiše v rubriki "Način plačila", da je "Plačilo po povzetju", saj je to trenutno edini možni način plačevanja v trgovini z ribiško opremo Šport Danilo.

3 Korak: Potrditev naročila - tukaj boste lahko ponovno preverili podatke o "Informaciji o plačilu", "Načinu dostave", o "Vsebini naročila", kjer boste lahko ponovno preverili ustrezno količino, izdelek in vrednost izdelka ter na koncu sam skupni znesek izbranega blaga, vrednost dostave in skupno vrednost naročila. Na koncu sledi še pritisk na ikono "potrdi naročilo" in vaše naročilo bo oddano. 

Po oddanem naročilu, boste po elektronski pošti prejeli obvestilo o opravljenem naročilu.

Nazaj
Copyright © 2021 Trgovina z ribiško opremo Šport Danilo